(video) Un nou record pentru cea mai scumpă plăcuță de înmatriculare! La licitație a participat și fondatorul Telegram

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La o licitație de caritate organizată de curând în Emiratele Arabe Unite a fost vândută o plăcuţă de înmatriculare care conţine doar litera P şi cifra 7. La eveniment au participat foarte multe persoane înstărite, iar oferta finală a fost una record – 55 milioane de dirham sau echivalentul a 15 milioane de dolari, fără câteva mii.

Asta o face cea mai scumpă placă de înmatriculare din istoria lumii, vândută vreodată la o licitaţie live. Proprietarul o va putea aplica pe orice mașină care este înmatriculată în Emiratele Arabe Unite.

Numele câștigătorului licitaţiei nu s-a anunţat deocamdată, dar se știe că este un miliardar local care şi-a dorit să rămână anonim. Oferta de start a fost de 4.000.000 de dolari.

Apropo, interesant ar mai fi de menţionat că la eveniment a participat şi fondatorul reţelelor de socializare Telegram și VKontakte, Pavel Durov, dar oferta sa de 9.5 milioane a fost “făcută praf” de alţii cu buzunare mult mai largi.

Conform Cărţii Recordurilor Guinness, recordul anterior înregistrat oficial era al plăcii cu cifra 1. A fost vândută lui Saeed Abdul Ghaffar Khouri pentru 52.2 milioane de dirham (14.2 milioane de dolari) în timpul unei licitaţii organizate în Dubai la 16 februarie 2008.

Licitațiile pentru vânzarea de numere frumoase au loc în Emirate de mai bine de un deceniu. Conform legilor locale, ele pot fi păstrate pentru totdeauna, oferite în dar persoanelor dragi și altele asemenea. Statul direcționează încasările către diverse proiecte caritabile.

În urma acestei licitaţii, o parte din fonduri vor merge către dezvoltarea infrastructurii urbane, iar alta către organizația non-profit 1 Billion Meals, care intenționează să distribuie un miliard de porții de mâncare celor care au nevoie din întreaga lume.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/