(video) Un pieton a fost lovit mortal pe viaduct de o tânără şoferiţă. Trecuse drumul neregulamentar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O femeie de 33 de ani a decedat după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 23:23, pe viaductul din Chişinău.

La fața locului, polițiștii au stabilit că victima, în timp ce traversa strada neregulamentar, a fost tamponată de un Volkswagen condus de o tânără de 22 de ani. În urma impactului femeia a fost transportată la spital, dar în urma traumatismelor primite a decedat.

Astfel fiind spuse, Poliţia nu confirmă datele martorilor precum că şoferiţa ar fi părăsit locul accidentului şi că fusese în stare de ebrietate. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/