(video) Un şofer i-a dat maşina altuia să-l ducă acasă pentru că era prea beat. Camerele poliţiei au surprins “metoda de transportare”

Poliţia a răsfoit arhiva înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din Chişinău şi a decis să ne informeze cu privire la o situaţie care a avut loc la sfârşitul lunii septembrie. În această ordine de idei, Inspectoratul General al Poliției ţine să ne avertizeze că accidentele grave din trafic sunt produse inclusiv din cauza unor astfel de manevre periculoase.

Accidentul din luna mai, de la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și Ismail, nu a fost o lecție pentru șoferii care încă se joacă cu viața lor și a celor din preajmă.

Exact în aceeași intersecție, la 30 septembrie curent, în jurul orei 3:00 noaptea, agenții de patrulare care monitorizau acest sector de drum au observat un automobil, șoferul căruia conducea agresiv și punea în pericol participanții din trafic. Acesta imediat a fost oprit.

La volanul BMW-ului cu număr străin de înmatriculare se afla un tânăr de 22 de ani, iar în calitate de pasager, proprietarul mașinii, în stare de ebrietate, care l-a rugat pe primul să-l ducă acasă în siguranță.

Șoferul a fost documentat la fața locului pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv. Ieri, 20 octombrie, instanța de judecată a decis în privința acestuia aplicarea unei amenzi de 2.000 de lei și 5 puncte de penalizare, cu privarea de dreptul de a conduce un mijloc de transport pe un termen de 6 luni.

Vezi şi:

https://autoblog.md/cum-s-a-intamplat-accidentul-nocturn-tragic-de-pe-bd-stefan-cel-mare-marturia-soferului-care-spune-ca-nu-a-participat-intr-o-cursa/

Cmentariile sunt închise