(video) Un V-Class de peste 200.000 de euro vine în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deși astfel de automobile se pot pregăti similar pe interior și cu forțele mai multor ateliere din capitală, cineva a optat pentru o lucrare de la compania germană KLASSEN. Acest Mercedes-Benz V-Class din imagini urmează să ajungă în Republica Moldova, însă nu se menționează în care regiune.

Prețul unui astfel de automobil se comunică doar la solicitare, însă depinde foarte mult de nivelul de personalizare și echipare. Dar de regulă depășește suma de 200.000 de euro.

Prețul include un perete despărțitor cu televizor integrat, scaune individuale multi-reglabile și cu încălzire/ventilare/masaj, un tavan luminos cu ”cer înstelat”, numeroase aplicații din lemn și piele naturală, dar și alte dotări care îl fac un business shuttle perfect pentru călătorii confortabile, evident cu un șofer personal la cârmă.

Până la această oră, pe baza câtorva dintre ultimele generații V-Class, de către KLASSEN au fost transformate la interior peste 273 de autovehicule.

Mașini ca și cea din imagini sunt construite, în cele mai multe cazuri, pe baza unei motorizări turbodiesel combinate cu un sistem de tracțiune integrală și suspensie pneumatică.

Cmentariile sunt închise