(video) Unui vitezoman din Bălți i-a fost ridicată mașina după ce a încercat să-și impresioneze audiența

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 18.03.2024) Instanța de judecată a adoptat decizia de a priva șoferul din Bălți de dreptul de a conduce pentru un termen de un an.

După un an acesta va trebui să respecte toate procedurile de redobândire a permisului de conducere. Doar DACĂ le va întruni pe toate va putea conduce din nou!


Chiar așteptam o reacție din partea autorităților și am cerut una. Iată că a venit. Poliția s-a autosesizat în baza unei secvențe video apărute de curând pe rețelele de socializare.

Acestea arată cum un șofer admite mai multe încălcări, punând în pericol participanții traficului rutier. Totul s-a întâmplat ieri, 14 martie, pe o stradă din Bălți.

Polițiștii au identificat și sancționat șoferul în scurt timp. Acesta are 28 de ani și este originar din Bălți. A fost înlăturat de la volan, iar BMW-ui a fost ridicat și transportat la parcarea specială.

Potrivit IGP, pentru încălcarea prevederilor RCR, prin manifestarea de comportament agresiv, acesta riscă doar o amendă de râs! Până la 2.000 de lei, cu aplicarea a 5 puncte de penalizare! Dar din cele actualizate pentru viteză excesivă nu vedem mențiunea să-i fi fost aplicate, nu mai spunem pentru alte multe încălcări după cum afirmă poliția, nu noi…

Pe lângă amenda care o poate plăti în jumătate, urmează a mai fi privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de până la un an. Procesul verbal a fost expediat deja Judecătoriei Bălți pentru adoptarea unei decizii.

De notat ar mai fi că șoferul, în ultimii trei ani, a fost sancționat repetat pentru contravenții admise în traficul rutier, dar și în domeniul ordinii publice. Din asta ar reieși că nu a avut niciodată teamă de forțele de ordine, iar acestea din urmă nu l-au considerat pericol public până astăzi?…

Iată pe ce cont de Instagram s-au publicat imaginile. L-am identificat și am găsit că individul este vitezoman cu experiență, existând și alte încălcări anterioare pe care le mai afișează și acum public.

🏎️ Cu 150 km/h, prin centrul municipiului Bălți, încălcând toate regulile găsite în Regulamentul Circulației Rutiere. Unde este poliția? 🚔

Publicată de Regional.md pe Joi, 14 martie 2024

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise