(video/update) VW pregăteşte modelul T-Roc R! Iată cum arată la exterior într-o primă schiţă oficială

0

(update 14.02.2019) Noul VW T-Roc R a fost dezvăluit într-o primă schiţă oficială. Premiera este aşteptată la Salonul Auto de la Geneva.

Potrivit ultimelor informaţii, la salonul auto ne va fi arătată o versiune conceptuală pre-producţie. VW a făcut un asemenea pas când a prezentat iniţial noul Golf GTI TCR şi l-a dezvăluit definitiv mai târziu.


(06.02.2019) Lansarea modelului VW Tiguan R cam întârzie, însă există un alt SUV sport care se pregăteşte. Producătorul german confirmă asta printr-un filmuleţ cu noul T-Roc R pe Nurburgring.

Maşina surprinsă pe circuit este acoperită complet cu folii pentru camuflaj, însă reieşind din imaginile spion care au fost realizate anterior, noul T-Roc R va avea un kit exterior aerodinamic diferit, cu noi bare de protecţie, praguri laterale şi spoiler.

Jantele vor măsura minim 19 inci, iar terminaţiile eşapamentului vor fi două duble ovale.

Potrivit informaţiilor preliminare, sub capotă ar putea avea un benzinar turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri, care ar produce minim 310 CP. Cutia de viteze va fi una robotizată cu şapte trepte, iar sistemul de tracţiune unul integral.

Iată cum este imaginat că va arăta:

FOTO: xtomi.blogspot.com
FOTO: autobild.de

Pe lângă VW T-Roc R şi Tiguan R, în viitorul apropiat este aşteptat şi modelul Arteon R. Să aşteptăm deci modelul T-Roc R la Salonul Auto de la Geneva împreună cu Passat facelift, Golf 8 şi conceptul I.D. BUGGY?

Vezi şi: (video) Volkswagen a construit un Arteon cu practic 500 de CP, dar nu îl poţi cumpăra

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata