(video) Verstappen a egalat recordul lui Senna cu o victorie dominantă în Marele Premiu al Canadei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dublul campion mondial Max Verstappen a câştigat clar Marele Premiu al Canadei, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, duminică, pe circuitul Gilles Villeneuve de la Montreal.

Olandezul a obţinut a şasea sa victorie în acest sezon şi a patra consecutivă, fiind urmat pe podium în Canada de spaniolul Fernando Alonso şi britanicul Lewis Hamilton.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Verstappen, care a plecat pentru a cincea oară în acest sezon din pole position, a ajuns la 41 de victorii în Formula 1, egalându-l pe brazilianul Ayrton Senna, triplu campion mondial, care a murit într-un accident petrecut în 1994. Totodată, aceasta a fost al 100-lea succes al echipei Red Bull.

În clasamentul mondial, Verstappen are acum un avans de 69 de puncte faţă de coechipierul mexican Sergio Pérez, clasat al şaselea la Montreal.

Următoarele şase etape ale Campionatului Mondial de Formula 1 se vor desfășura pe continentul european şi prima dintre ele peste două săptămâni va fi Marele Premiu al Austriei.

Cmentariile sunt închise