(video) Viral în Rusia! Sunt sparte de hackeri şi staţiile de încărcare pentru maşini electrice

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În timp ce atacă fizic Ucraina, Federaţia Rusă este supusă pe frontul său digital unui masiv atac cibernetic din partea unor grupuri internaţionale de hackeri, printre care se numără şi Anonymous. Aceste riposte au afectat deja mai multe portaluri şi site-uri ale unor instituții de stat de la Kremlin, precum şi site-uri ale unor entităţi de presă online/TV loiale, afiliate guvernului de la Moscova, inclusiv resursele lor media.

Dar asta se pare că nu este tot. În Rusia au ajuns a fi sparte şi staţiile de alimentare pentru maşini electrice! Şi nu, nu pare a fi o glumă! Despre acest lucru a relatat un localnic, care a observat că o astfel de stație de pe traseul Sankt Petersburg – Moscova nu funcționează. Şi nu este o staţie a vreunui operator privat, care astfel şi-ar fi putut arăta indignarea sau protestul faţă de ce se întâmplă, ci a Rosseti, un operator de rețele energetice din Rusia, este una dintre cele mai mari companii electrice din lume!

Alimentarea cu energie nu se poate realiza din cauza faptului că sistemul său electronic nu permite. Un mesaj afişat pe monitorul terminalului arată susţinere faţă de Ucraina, altul – un mesaj anti-Putin, iar în cele din urmă se recomandă apelarea service-ului pentru remedierea problemei.

Atrageți atenția că și cetățeanul rus revoltat este de partea sa un susținător al armatei ruse. În aplicația de navigație, poziția automobilului pe hartă nu este indicată cu o săgeată, ci a ales din setări anume un tanc.🙂

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/