(video) Viral pe internet. Cartelul mexican CJNG îşi arată puterea militară

Cu împușcături în aer şi strigăte pentru “El Mencho”, membrii cartelului CJNG s-au lăudat cu arsenalul militar pe care îl au mai nou. Într-un videoclip care a început să circule pe rețelele de socializare, devenit viral, apar cel puțin 20 de vehicule, inclusiv autoutilitare, pickup-uri Ford şi SUV-uri precum HUMMER, toate cu caroserii transformate, camuflate şi blindate.

În plus, unele vehicule sunt modificate pentru instalarea de mitraliere Barret pe acoperiş, au deschizături pe părțile laterale pentru a putea trage chiar şi din interior, dar şi corpuri de iluminat în culorile roşu-albastru similare poliţiei.

Înregistrarea arată şi cel puțin 75 de persoane echipate cu uniforme militare, căşti, veste de protecţie şi alte lucruri pe care le poartă de regulă un soldat dintr-o armată modernă. În plus, toţi bărbaţii deţineau fără excepţii puști de asalt sau lansatoare de grenade.

Cártel de Jalisco Nueva Generación este un grup criminal semi-militarizat mexican cu sediul în Jalisco și condus de Nemesio Oseguera Cervantes alias El Mencho, unul dintre cei mai căutați narco baroni din Mexic.

Pentru informaţii valoroase care vor ajuta la reţinerea sa, autorităţile americane sunt gata să ofere o recompensă generoasă de 10 milioane de dolari, iar procuratura Mexicului alte 1.4 milioane de dolari SUA!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ford-prezinta-pick-up-ul-de-politie-facut-special-pentru-urmariri-de-durata-a-infractorilor/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/