VW AG sau Toyota Motor Corporation? Presa germană anunţă cine a vândut mai multe maşini în 2017

Grupul Volkswagen este din nou cel mai mare producător auto din lume, devansându-i pe niponii de la Toyota Motor Corporation. Despre acest lucru scriu jurnaliştii de la Reuters, care citează pe colegii lor germani de la Bild am Sonntag.

De menţionat că acestea sunt nişte calcule preliminare pe care reprezentanţi din Wolfsburg au refuzat să le comenteze. Nişte rezultatele finale ar putea fi anunţate abia spre sfârşitul lunii, aşa cum s-a întâmplat anul trecut.

Vezi detalii: Bătălie până la ultima maşină. A fost stabilit liderul mondial al vânzărilor auto în 2016

FOTO: brandchannel.com

Aflăm deci că în total, toate brandurile de maşini, parte a VW Group, au realizat pe piaţă 10.7 milioane de maşini. Pe de altă parte, Toyota şi toate brandurile care le deţine au vândut în total 10.35 milioane de maşini.

Cele mai bune rezultate în grupul VW le-au demonstrat companiile Audi şi Porsche, iar la acestea a contribuit cererea mare de maşini marca Volkswagen în China.

Rezultatele înalte i-au permis grupului VW să genereze un profit record de 220 de miliarde de dolari, cu trei miliarde mai mult decât în 2016.

FOTO: carmag.co.za

Amintim că anterior brandul Volkswagen a reuşit în 2017 să înregistreze un record propriu de producţie, asamblând peste şase milioane de maşini.

Vezi care au fost cele mai populare modele: Primele rezultate. Marca Volkswagen se laudă cu un record de producţie în 2017

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/