(foto) “Glumă” proastă de 1 aprilie. Un şofer şi-a găsit dimineaţa maşina spartă

Întâmplare nefericită în viaţa unui şofer din capitală. Chiar de 1 aprilie, o persoană de rea credinţă i-a făcut o “glumă” proastă, lăsându-l cu automobilul spart. Automobilul a fost găsit aşa cum îl vedeţi în imagini în această dimineaţă în sectorul Botanica, în curtea de pe adresa bd. Dacia 40.

FOTO: facebook.com/anton.iacovlev

Potrivit informaţiilor, hoţul a acţionat operativ, obţinând acces în automobilul hibrid de model Toyota Prius (model care se află în capul listei răufăcătorilor) prin spargerea unui geam lateral al portierei şoferului.

Pătrunzând în interior, “expertul” a scos şi a luat cu el deflectoarele de climatizare, sertarul din bord, raftul din portbagaj, anvelopa de rezervă şi alte lucruri care existau acolo. Despre alte componente extrase, precum bateria de stocare a energiei electrice, nu s-a anunţat, semn că nu l-a interesat ori a făcut totul în grabă până în zori.

Să sperăm că poliţia va da de urmele hoţului.

FOTO: facebook.com/anton.iacovlev
FOTO: facebook.com/anton.iacovlev

Vezi şi: (foto) Un nou caz de furt de piese dintr-o Toyota Prius. Ce s-a întâmplat cu o maşină la Ciocana

Vezi şi: (foto) Noi „atacuri” în sectoarele Rîşcani şi Botanica. O Toyota şi un Lexus au rămas fără componente

Vezi şi: (foto) Un nou automobil hibrid spart de hoţi. Din nou în sectorul Rîşcani al capitalei

Vezi neapărat: (video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise