(foto) Nissan, ia exemplu! Cum trebuie să arate pentru banii ceruţi interiorul unui GT-R

Polonezii de la Carlex Design ne arată că Nissan GT-R încă nu este un model uitat şi că pe baza sa se mai pot crea proiecte frumoase. De aici şi întrebarea, după ce am văzut acest GT-R “Godzilla” la interior: oare producătorul nu ar putea să-l facă din uzină, măcar aproximativ, pentru suma de bani cerută în schimb?

Răspunsul ar fi un nu sigur, nu numai din considerente de marketing, ci şi pentru că la o asemenea atenţie meticuloasă la detalii nu ar sta să se orienteze un constructor de maşini în masă. Pentru aceasta şi există ateliere de tuning, iar Carlex Design are deja o experienţă vastă în această artă.

Modelul Nissan GT-R este întotdeauna mai mult decât binevenit în studioul de design al polonezilor, datorită simplității sale unice brute. Performanțele sale remarcabile și capacitatea decentă sunt motivele principale pentru care mulți entuziaști auto îl aleg pentru uz zilnic.

În această situaţie, un proprietar de maşină în versiune/nivel de echipare Prestige, şi-a dorit o schimbare completă a interiorului şi a primit în schimb un program unic de personalizare. Cei de la Carlex Design spun că au reproiectat și au retapițat întregul interior, adăugând şi câteva accente speciale. S-a folosit din larg piele naturală de înaltă calitate, în combinaţie cu Alcantara, în culoare neagră şi roşie, care acum se combină de minune şi cu un sistem de iluminare ambientală.

Vezi şi: (video) Nissan GT-R50 by Italdesign: Iată-i designul final, preţul şi numărul limitat de exemplare

Vezi şi: (video) Nissan GT-R NISMO a fost actualizat pentru gama anului 2020 şi a slăbit cu 30.5 de kg

Totul a început în studioul lor de design prin proiectarea virtuală a conceptului viitorului habitaclu, specialiştii în design orientându-se spre caracterul sportiv al mașinii. A fost selectată într-un final piele de culoare blood-red şi Alcantara de culoare neagră. Proiectul în sine a implicat o varietate de tehnici de prelucrare a pielii, de la un model unic de pattern, până la părţi de piei scoase în relief, polizate, cu şlefuire pe margini şi altele, toate care arată abilitățile specialiştilor care muncesc acolo. Înşişi ei afirmă că “le plac tot felul de provocări și să depună eforturi pentru a îndeplini așteptările cele mai îndrăznețe ale clienților”.

Lista de transformări continuă cu un număr de soluții extraordinare și add-on-uri, cum ar fi: tapiţarea oglinzii retrovizoare interioare, tapiţarea tuturor compartimentelor cu piele Nappa şi Alcantara, inclusiv a portbagajului, crearea unei huse bespoke pentru cheie şi a unei genţi din piele cu textură similară fibrei de carbon, etc.

Vezi mai multe lucrări ale atelierului, despre care am scris, AICI.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/