Ratingul celor mai durabile şi de calitate, vopsele și lacuri, aplicate pe autoturismele a 30 de mărci

Specialiștii agenţiei analitice Avtostat au efectuat un sondaj online printre deţinătorii de automobile din Federaţia Rusă, adresându-le mai multe întrebări, prin care şi una care determină satisfacția față de durabilitatea vopselelor și suprafeţelor cu lac aplicate pe caroseriile maşinilor.

Rezultatele au fost făcute publice la sfârşitul anului trecut, iar printre respondenţi s-au numărat peste 3.000 de oameni, proprietari de automobile a 30 cele mai populare mărci.

FOTO: pngtree.com

Respondenții au evaluat aspectul și siguranța mașinilor lor, dinamica accelerației, calitatea construcției și multe altele. Unul dintre cei 12 indicatori pentru care sondajul (ce poate fi citit complet contra plată) a fost realizat era satisfacția la capitolul suprafaţă caroserie – vopsea.

Respondenții au fost rugați să evalueze nivelul de satisfacție de la cel mai mic – “complet nemulțumit”, până la cel mai înalt – “pe deplin mulțumit”.

Cel mai mic număr de puncte a obținut UAZ, adică 42.7 puncte. Vopseaua de pe maşini de model Geely, Lifan, Datsun, Chery și Lada a fost evaluată cu un punctaj cuprins între 45 şi 70 de puncte.

Cu peste 70 de puncte a fost evaluată calitatea vopselei care este aplicată pe caroseriile maşinilor mărcilor Mitsubishi, Chevrolet, Renault, Citroen, Ford, KIA, Nissan, Skoda, Opel, Mazda, Volkswagen și Toyota. Peste 80 de puncte au primit Subaru, Hyundai, Suzuki, Peugeot, Honda, Ssang Yong, Lexus, BMW și Audi.

Un top 3 al celor mai de calitate şi mai rezistente suprafeţe de vopsea se găsesc pe automobile Land Rover (87.4), Volvo (89.8) şi Mercedes-Benz (92.2 puncte).

Potrivit rezultatelor sondajului, experții au menționat că pe întregul eșantion, rata medie de satisfacție a fost de 74.8 puncte. Mai mult de jumătate din brandurile implicate în studiu au primit rating-uri peste această cifră (19 din 30).

Vezi şi: (video) Ce se întâmplă dacă speli maşina cu un curăţitor cu apă sub presiune de 3000 de bar

Vezi şi: (foto) Cum să întreţii corect vopseaua maşinii. 7 sfaturi de care trebuie să ţii cont

Vezi şi: (foto) Rolls-Royce aduce la Geneva un Ghost „prăfuit” cu diamante

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/