(video) Revoluţionar. Un bărbat a inventat nişte roţi care pot mişca automobilul în orice direcţie

Un britanic pe care îl cheamă William Liddiard a creat nişte roţi revoluţionare, care permit automobilului să se mişte absolut în orice direcţie. Un videoclip care demonstrează funcţionalitatea prototipului a fost publicat pe Youtube.

Bărbatul a folosit un vechi coupe Toyota Echo pentru a-şi experimenta invenţia.

Liddiard a menţionat în comentariul videoclipului că, spre deosebire de alte tehnologii similare, implementate pe tehnica grea, instalarea roţilor inventate de el nu presupune niciun fel de modernizare a automobilului.

Britanicul mai spune că roţile sunt adaptate pentru orice tip de carosabil şi condiţii climaterice, şi mai au aceleaşi caracteristici de bază pe care le au roţile obişnuite.

Detaliile despre această tehnologiile se ţin în secret. Se mai precizează că automobilul este dotat cu o tracţiune specială care dezvoltă 32.540 Nm de cuplu! Liddiard continuă să lucreze la invenţia sa pentru ca automobilul să se poată mişca mai repede.

Inventatorul speră că în viitorul apropiat îşi va găsi un partener dintr-o companie mare, care îl va ajuta să-şi implementeze ideile într-o eventuală producţie în masă.

Cmentariile sunt închise