(foto) Toyota a lansat Camry GR Sport. Modelul e disponibil la moment într-o singură ţară

Şi modelul Toyota Camry facelift s-a ales cu o echipare GR Sport, aşa cum au deja C-HR şi Corolla Sedan. Deocamdată un asemenea automobil este disponibil pe piaţa din Federaţia Rusă, acolo unde astăzi a fost lansat actualizatul Camry.

Caracteristici cheie:

  • O astfel de maşină este oferită cu un bodykit ce include bare de protecţie uşor diferite, cu accente roşii şi aplicaţii negre lucioase, jante negre exclusive de 18 inci sau o variantă dublu ton, un spoiler pe capacul portbagajului, o caroserie vopsită în două culori (cu acoperiş negru), stopuri cu sticlă transparentă, oglinzi retrovizoare negre, embleme GR Sport.
  • La interior vine cu o tapiţerie în stil sport, cu cusături contrastante roşii, elemente decorative specifice, volan îmbrăcat în piele şi cu cusături contrastante, un buton de pornire a motorului cu logo GR, aplicaţii pe pragurile interioare ale uşilor, etc.
  • Standard vine un sistem audio JBL cu nouă difuzoare şi monitorul de 9.0 inci a sistemului multimedia (standard este de 7.0 inci).
  • Sub capotă poate avea unul din două motoare: un benzinar de 2.5 litri şi cu patru cilindri în linie (200 CP/243 Nm) sau un V6 de 3.5 litri (249 CP/356 Nm). Cu cel mai puternic motor poate face 0-100 de km/h în 7.7 secunde şi rula cu maxim 220 de km/h. Cutia de viteze este în ambele cazuri una automată în opt trepte, iar tracţiunea pe puntea din faţă.
  • Şi doar Camry GR Sport are un sistem de selectare a modurilor de rulare: ECO, NORMAL sau SPORT.

Preţul de start în Federaţia Rusă îi este de 26.677 şi practic 30.000 de euro, cu motorul de 2.5 şi 3.5 litri respectiv.

Cmentariile sunt închise