(foto/video) Banda pentru biciclişti de pe bd. Dacia. Există deja deteriorări şi e folosită inclusiv de poliţie pentru parcare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noua bandă pentru biciclişti, care a apărut pe bd. Dacia, a devenit motiv de dispută între şoferi şi autorităţi. Pentru primii e ca un vis neplăcut, dar devenit realitate, iar pentru cei de la Primărie a devenit o realizare după mai multe plângeri şi nemulțumiri că nu se face nimic şi pentru aceşti participanți la trafic, care sunt mai respectați în majoritatea ţărilor occidentale.

Şi dacă parcările realizate în continuare de automobiliști pe această bandă nu mai uimesc pe nimeni, iată că a apărut primul caz de deteriorare a unui obiect care face parte din infrastructura benzii. Este vorba despre un bolard menit să securizeze bicicliștii în perimetrul pistei. Se întâmplă la nici o săptămână de la darea în exploatare!

Mai surprinzătoare este însă a treia fotografie din articol, una care arată o apariţie total neaşteptată pe această bandă. Până şi cei care au grijă de ordinea publică nu par să fie de acord cu schimbarea.

FOTO: facebook.com/zagorodniiradu

Iată cum s-a văzut banda într-o zi de muncă, ieri, 10 decembrie:

VIDEO: facebook.com/maximus.cactus

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise