(video) Șoferii au sărit în ajutorul polițiștilor! Cum a fost oprit motociclistul ce rula cu peste 200 km/h

Nu că INSP nu ar avea capacitatea de a organiza o ambuscadă ca atare pentru conducătorii de vehicule care nu doresc să se supună legii, însă în acest caz s-a decis să se acţioneze cât de operativ posibil pentru ca un cetăţean să fie oprit cât mai rapid şi să nu pună în pericol alţi participanţi la trafic sau pietoni.

Vorbim despre situaţia care s-a întâmplat acum câteva ore pe traseul Chişinău-Orhei şi despre care poliţia a făcut publice detalii abia în această după amiază. Oprirea unui motociclist care a avut intenția de a fugi de poliţie a fost posibilă doar cu ajutorul implicării unor cetăţeni, fapt care şi reiese din imaginile de pe o cameră de bord.

Aceştia şi-au aranjat maşinile astfel încât traseul să fie blocat, iar într-un final motociclistul nu a mai avut pe unde să treacă, motiv pentru care s-a oprit şi a fost “luat pe sus” de oamenii legii.

“Civili care erau la fața locului s-au oferit să acorde ajutor poliției”, a declarat pentru AutoBlog.MD ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco, întrebată fiind cui aparţin toate autovehiculele în cauză.

https://www.facebook.com/610508662409910/videos/319524122759667/

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-patru-tineri-au-furat-o-masina-din-sectorul-ciocana-al-capitalei-a-putut-fi-oprita-fortat-abia-in-bubuieci-dupa-o-urmarire/

https://autoblog.md/video-urmarire-in-raionul-falesti-s-a-incheiat-goana-cu-masini-ale-politiei-avariate/

Cmentariile sunt închise