Agitaţie după noul Ford Bronco! Cel puţin 230000 de precomenzi sunt deja înregistrate

După un astfel de rezultat, Ford are asiguraţi nu doar bani în buzunare, ci şi de lucru pentru o perioadă nu chiar scurtă de timp. Acum câteva ore, pe forumul bronco6g, au apărut informaţii de la un administrator, precum că numărul de precomenzi pentru noua generaţie Bronco a ajuns la cel puţin 230.000 de unităţi!

Şi asta în mai puţin de trei săptămâni de la momentul prezentării modelului!

Cifra care totalizează rezervările vine dintr-o sursă de încredere şi acoperă doar modelul Bronco (nu şi Bronco Sport).

Numărul mare de precomenzi este într-o oarecare măsură confirmat şi de un anunţ Ford pe pagina dedicată rezervărilor preliminare a modelului. Producătorul anunţă că rândul s-a întins până în anul 2022, fapt care îl confirmă şi un purtător de cuvânt al Ford pentru Car & Driver. Asta înseamnă că în vânzare liberă noul Bronco va fi disponibil abia peste 18 luni, cel puţin!

Rezervările preliminare vor putea fi transformate în comenzi de la începutul lunii decembrie din acest an, iar în primele săptămâni ale lui 2020 producătorul va informa clienţii despre un termen aproximativ când îşi vor putea primi comanda.

În contextul situaţiei date, livrările de Bronco vor începe în SUA abia din iunie 2021!

Site-ul oficial al Ford abia de a făcut faţă în primele ore, după prezentarea lui Bronco, numărului mare de înregistrări online pentru a prinde rând, în schimbul a 100 de dolari rambursabili.

Amintim că în primele ore de la deschiderea comenzilor preliminare chiar şi un moldovean a reuşit să prindă rând. Acesta a optat pentru un Bronco cu trei uşi şi într-o echipare medie.

Tot atunci am comunicat că ediţia specială de start – Bronco First Edition (disponibilă cu trei şi cinci uşi) – nişte maşini în echipare de top şi limitate la doar câte 3.500 exemplare, s-au epuizat în doar câteva ore de la prezentare. Observând situaţia şi că sunt destui oameni care îşi doresc maşina asta, şi că sunt gata să achite bani, Ford a decis dublarea tirajului acestei ediţii de start, care în SUA are un preţ de 59.305 şi 63.500 de dolari respectiv!

Care este situaţia precomenzilor pentru noul Bronco Sport nu se menţionează nicăieri, însă şi ediţia sa de start First Edition este epuizată. Aceasta costă în SUA de la 38.500 de dolari. Producţia lui Bronco Sport şi livrările sale vor demara din această toamnă.

Cmentariile sunt închise