(foto/video) În Republica Moldova a fost înmatriculat primul Ferrari Roma

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spre deosebire de toate celelalte modele din gama actuală a mărcii Ferrari, noul Roma este al doilea “cel mai accesibil” după decapotabila Portofino, costând (nou fiind) cu câteva mii de euro mai mult decât aceasta, în jurul a 200.000 de euro în Italia sau semnificativ mai puţin în România.

Astfel spus, mai multă lume are acces şi îşi poate permite un astfel de automobil, reieşind din faptul că altele mai performante pot ajunge să coste cu tot cu opţiunile de personalizare peste jumătate de milion de euro.

VIDEO: instagram.com/carspotter.kiv

Nou sau rulat fiind, iată că un exemplar Roma a fost importat şi înmatriculat pentru prima dată în Republica Moldova. Din ce putem observa ar fi fost procurat de la un dealer oficial Ferrari din Nürnberg, Germania. Exemplarul ar fi într-o echipare standard şi nici printr-o culoare ceva mai excentrică nu va ieşi în evidenţă în traficul din Chişinău.

Amintim că Ferrari Roma este un coupe cu patru locuri (pe cele din spate nu încap adulţi) de 1.5 tone, care are sub capotă un motor V8 twin-turbo de 3.9 litri, care generează 620 CP şi 760 Nm de cuplu. Cutia de viteze este un F1 DCT cu opt trepte şi dublu ambreiaj, iar tracţiunea este pe puntea din spate. Poate realiza 0-100 km/h în 3.4 secunde şi atinge maximum 320 km/h.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise