(video) Premieră: Noua ediţie limitată G Yachting de la Carlex Design pentru noul G-Class

Încă o ediţie limitată pentru noul G-Class de la Carlex Design. După ce a impresionat toată lumea cu proiectul Mercedes-AMG G 63 Steampunk, care poate ajunge să coste peste jumătate de milion de euro, polonezii prezintă ediţia G Yachting Limited Edition!

Maşina la fel se bazează pe cel mai nou Mercedes-Benz G 63 AMG, pe care deja l-am testat, şi a fost creată pentru entuziaști de lux și stil marin.

Spre deosebire de majoritatea atelierelor de tuning, Carlex Design a decis să nu atingă exteriorul iconic al lui G-Class, mai ales că mașina are o siluetă impecabilă care a rămas practic neschimbată de-a lungul anilor. Designerii companiei au optat pentru rafinamentul unor părți selecte ale mașinii.

Noul G Yachting Limited Edition este disponibil în două versiuni de culoare a părţii inferioare a caroseriei: polar white sau brushed silver. Partea superioară a corpului este vopsită într-un negru satinat. De asemenea, acoperişul cu textură periată are decoraţii polişate, capacul carcasei roţii de rezervă are un desen unic, iar jantele de 22 de inci din aliaj au o textură la fel periată.

Interiorul lui Mercedes G Yachting Limited Edition este disponibil din nou în două culori tematice marine aplicate manual: fie cu o tapiţerie off-white în combinaţie cu Alcantara, fie într-una cognac în combinaţie cu accente deschise. Plafonul maşinii este la fel unic şi include compasul de pe roata de rezervă. Volanul, împodobit cu piele de cea mai bună calitate, are inserţii din lemn natural şi împreună cu podeaua din lemn se potrivește perfect.

Care va fi tirajul ediţiei nu s-a anunţat. Preţul unei maşini ajunge la 315.000 euro.

Detalii despre G Yachting Limited Edition:
(dacă nu apare imediat documentul, te rugăm să actualizezi pagina)

[embeddoc url=”https://media.autoblog.md/2020/04/MERCEDES_G_YACHTING_BY_CARLEX_DESIGN.pdf”]

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise