(video) Este gata un prim tuning pentru noul GMC Hummer EV, la un preţ cât maşina în sine

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cunoscutul atelier SoFlo Customs din Florida a prezentat un GMC Hummer EV modificat, pe care l-a botezat Strikeforce. Pickup-ul electric a fost finisat la exterior cu un strat neobișnuit pe bază de fibră de kevlar, șasiul a fost modificat, iar interiorul a fost tratat împotriva umidităţii.

Atelierul este gata să vândă un astfel de Strikeforce pentru cel puţin 219.999 dolari. Amintim că versiunea de start şi de top a modelului s-a vândut pentru 113.000 de dolari.

Pentru a acoperi corpul maşinii, tunerii au folosit același material care se aplică în structura vestelor antiglonţ. Cu toate acestea, stratul Army Green cu textură abrazivă nu va proteja ocupanţii de eventuale atacuri cu arme reale, ci are mai degrabă menirea de a proteja şi ascunde zgârieturi și altele de genul, care pot apărea în timpul condusului prin off-road.

La capitolul şasiu, garda la sol a electromobilului a fost mărită cu aproape 102 mm în urma modernizării suspensiei complexe, lucru pe care atelierul din Florida îl face în premieră în această industrie. În acelaşi timp, intervenţia a făcut posibilă echiparea mașinii electrice nu numai cu jante din aluminiu de 20 inchi de la XD, ci și cu anvelope 38×15.5R20 Milestar Patagonia M/T (38 inchi), mai mari decât cele de 35 inchi valabile din fabrică.

SoFlo Customs susține că modificările aduse șasiului nu afectează funcționalitatea acestui gigant cu roţi. Se poate mișca în continuare în diagonală în „modul crab” și poate accelera până la 100 km/h în aproximativ 3.0 secunde datorită celor 1.000 de cai putere.

Interiorul refinisat arată acum mult mai luxos decât cel fabrică, fiind făcut uz şi de materiale impermeabile.

Atelierul a planificat iniţial să-l facă într-un singur exemplar, însă în procesul de lucru angajaţii s-au lăsat atât de distrași încât au comandat deja două noi Hummer EV pentru a continua munca.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise