(foto) Cinci supercaruri, printre care un Ferrari și două Lamborghini, vin în Moldova prin vama Leușeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) (video) Supercarurile văzute în vama Leușeni: Proprietarii au venit să facă kilometri prin Moldova


Un nou posibil import exclusivist în Republica Moldova. De această dată nu se aduce un supercar, ci o întreagă partidă! Cinci automobile super sport, inclusiv de marcă Ferari și Lamborghini, au fost surprinse astăzi de un cititor în vama Leușeni.

În funcție de starea lor, valoarea cumulată depășește ușor un milion de euro! În afară de Porsche, niciun model nu se mai află în prezent în producție.

Ce vedem în imagini?

Un Ferrari 812 GTS într-o nuanță închisă și cu etriere de frână contrastante

Amintim pe scurt că este o mașină lansată în septembrie 2019. Sub capota sa lungă se află un V12 natural aspirat cu un volum de 6.5 litri. Acesta produce 800 de cai putere şi 718 Nm de cuplu. Motorul este cuplat la o transmisie robotizată F1 DCT cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Supercarul cu tracţiune pe puntea din spate și roți directoare spate este capabil să accelereze de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 3.0 secunde. Viteza maximă declarată oficial – peste 340 km/h.

Vezi și: (video) Reportaj exclusiv cu primul Ferrari 812 Superfast înregistrat în Moldova!

Sub Ferrari, un Porsche 911 Turbo S Cabriolet de generație actuală

Versiunea superioară prezentată în anul 2020 are un motor boxer nou dezvoltat, de 3.8 litri volum şi cu două turbocompresoare VTG. Generează 650 CP şi 800 Nm de cuplu.

Printr-o cutie de viteze PDK cu opt trepte cu setări specifice şi un sistem de tracţiune integrală Porsche Traction Management (PTM), poate face 0-100 km/h în 2.8 secunde. Viteza maximă e limitată la 330 de km/h.

Lamborghini de culoare albă este un Huracan Performante Spyder!

Mașina prezentată în 2018 dispune de un motor V10 natural aspirat, cu un volum de 5.2 litri. Produce 640 CP și 600 Nm de cuplu. Este capabilă de 0-100 km/h în 3.1 secunde. Viteza maximă ajunge la 325 km/h.

Dispune de un bodykit specific, o mulțime de elemente din fibră de carbon forjată pentru reducerea greutății, dar și de un sistem avansat de aerodinamică activă, printre altele. Are și un eșapament repoziționat. Potrivit Lamborghini, sistemul aerodinamic ALA oferă, de asemenea, o forță de apăsare cu 750% mai mare decât cea a unui Huracan standard.

Mașina verde este anume un Lamborghini Huracan standard.

Modelul a fost prezentat în 2014 și a fost produs până în 2019. Are același motor V10 și un sistem de tracțiune integrală, însă produce 610 CP și 560 Nm. Oferă exact aceleași caracteristici dinamice precum Huracan Performante Spyder în termeni de timp de accelerație 0-100 km/h și viteză maximă.

Mașina din capăt este un Mercedes-AMG GT Black Series!

Este versiunea specială și limitată care a încununat precedenta generație Mercedes-AMG GT. Este un automobil mai mult orientat pentru utilizare pe circuite, deși are acces legal și pe drumuri publice.

Este propulsat de un V8 twin-turbo pur cu 730 CP/ 800 Nm și este capabil să accelereze până la 100 km/h în 3.2 secunde. Viteza maximă – 325 km/h. Pe lângă un motor puternic, are o mulțime de setări atât pentru șasiu, cât și pentru aerodinamică, precum și control al tracțiunii în tocmai nouă trepte.

Când era nou pe piață costase din fabrică peste 335.000 de euro!

Vezi și: (foto) În Chișinău a venit primul Mercedes-AMG GT Black Series. Costă peste 300.000 euro

Cmentariile sunt închise