(video) A ieșit la plimbare prin Chișinău, dar cu mașină străină! Isprava unui tânăr prins de poliție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 22 de ani, originar din capitală, este bănuit că ar fi răpit un Hyundai Santa Fe de pe o stradă din Chișinău. Poliția a fost alertată de proprietar, precum că a parcat mașina pe bd. Cuza Vodă din capitală și aceasta a dispărut la un moment dat.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută. Poliția a anunțat detalii despre caz astăzi.

La scurt timp un echipaj BPRO al Direcției de poliție Chișinău a depistat și oprit autoturismul pe bd. Decebal. Șoferul a fost reținut împreună cu un amic.

Bănuitul a comunicat polițiștilor că ar fi răpit mașina… pentru a se plimba! Și interesant este că nu e la prima sa abatere de acest gen!

Individul a fost reținut pentru 72 de ore. Acum este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport, iar pentru fapta comisă riscă 3-5 ani de închisoare.

Vezi și: (video) După cum am intuit! Microbuzul răsturnat în cartierul Telecentru, răpit de un tânăr

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise