Accident cu final tragic lângă Comrat. Un minor s-a încrezut prea mult în abilitățile-i de motociclist

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, în jurul orei 20:00, IP Comrat a înregistrat un apel telefonic privind producerea unui accident rutier. S-a întâmplat în satul Chirsova și s-a soldat cu un deces.

Un minor de 17 ani nu a acordat prioritate unui vehicul de mare tonaj, condus de un tânăr de 31 de ani care se deplasa pe drumul principal. De notat că motocicleta Gherakl LX50 nu avea număr de înmatriculare, iar ”motociclistul” nu avea un permis de conducere.

Din păcate, lovitura a fost fatală pentru adolescentul care a decedat pe loc. Vehiculele au fost ridicate și transportate la parcarea specială din Comrat. Poliția a demarat o anchetă pe marginea acestui accident, ne-a comunicat ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

Vezi și: Un minor de 14 ani, obijduit de comentariile postării sale privind intenția de a procura o motocicletă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise