(video) Procedura ”simplificată” de examinare medicală a șoferilor. Experiența lui Andrei Bolocan

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din 1 octombrie au intrat în vigoare, potrivit Guvernului Republicii Moldova și a Ministerului Sănătății, prevederi simplificate privind examinarea medicală a conducătorilor de vehicule și a candidaților pentru obținerea permiselor de conducere din grupa I amatori (categoria AM, A1, A2, A, B1, B).

Conform noilor reguli, examinarea conducătorilor de vehicule și a candidaților trebuie să fie efectuată de către medicul de familie, la cererea solicitantului (în caz că este înregistrat pe lista medicului). Iar informația privind problemele de sănătate mintală sau cele legate de consumul de droguri și alcool va fi furnizată medicilor de familie de Centrele comunitare de sănătate mintală și Dispensarul Republican de Narcologie, în baza solicitării acestuia, în termen maxim de trei zile lucrătoare.

Celebrul vlogger Andrei Bolocan a decis să-și reînnoiască permisul de conducere expirat și a povestit pe scurt experiența trăită în prag de 2024. În funcție de noroc și medic, va depinde timpul total necesar de a fi dedicat pentru a prelungi termenul de valabilitate a permisului, așa că rezervați-vă anticipat mai mult…

Comentarii din partea altor cetățeni care s-au pomenit în similare/asemănătoare ”cercuri ale iadului” nu au ezitat să apară:

Cmentariile sunt închise