(video) Vestul sălbatic pe drumul spre Aeroport. Un bărbat a ieșit prin geam cu un pistol și a început să tragă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de la IP Botanica s-au autosesizat duminică pe marginea unei situații care s-a întâmplat sâmbătă după amiază pe drumul spre Aeroport. Dintr-o mașină, pasagerul a ieșit pe geam cu un pistol și a efectuat o împușcătură în direcția unui alt conducător auto. Imaginile filmate de o cameră de bord au devenit rapid virale.

Polițiștii au efectuat mai multe măsuri, stabilind că persoana din imagini este un bărbat de 44 de ani din mun. Chișinău. Acesta era pasager în Renault-ul condus de soția sa. Ar fi recurs la acest gest după unele intersectări de manevre în trafic, care nu i-ar fi convenit.

Astfel se confirmă într-o oarecare măsură declarațiile proprietarului camerei de bord, precum că la o intersecție parcursă mai devreme a claxonat șoferița din cauza unei situații de accident pe care aceasta o crease.

Tot ieri, polițiștii au descins cu percheziții la domiciliul și în mașina bărbatului. În automobil a fost depistat și ridicat un pistol cu bile din plastic. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru huliganism, pistolarul fiind reținut pentru 72 de ore.

Vezi și: (video) No comment: Un pieton din Chișinău a scos la vedere un pistol pentru că altfel nu i se ceda trecerea

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise