(video) Distribuitorul oficial Mercedes-Benz are acum o ofertă specială pentru modelul GLS

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unde pot fi găsite Mercedes-uri GLS noi, la prețuri de sub 100.000 de euro sau puțin peste? Nu veți crede, dar astfel de oferte are noul distribuitor oficial Mercedes-Benz din Republica Moldova. Cert însă este că oferta nu cuprinde exemplare produse în 2024, ci din 2023 și 2022.

În scurtul nostru reportaj am explorat rapid câteva astfel de mașini la preț promoțional pentru a analiza echiparea, dar și motorizarea. Vă invităm să vedeți cum stau lucrurile, iar orice persoană interesată nu are decât să meargă la showroom pentru a afla mai multe detalii.

@autoblog.md

Absolut şocat că se oferă asemenea prețuri pentru un GLS acum în Moldova. Dar bineînțeles sunt şi motive pentru asta! Cel mai principal este că aceste exemplare sunt produse în anii 2022 şi 2023. Cum vi se par preturile? #autoblogmd #mercedesbenzmoldova #mercedesbenzgls @mercedesbenzmoldova

♬ original sound – Constantin Mihalachi
Mercedes GLS
FOTO: Mercedes-Benz Moldova
Mercedes GLS
FOTO: Mercedes-Benz Moldova

Amintim între timp că, în primăvara lui 2023, Mercedes-Benz a introdus un facelift pentru GLS. Aceste mașini actualizate, de asemenea, sunt valabile pentru comandă în Republica Moldova.

Între timp, producătorul german pregătește un al doilea facelift pentru GLS/GLE! Mașinile sunt deja scoase la teste conform informațiilor din presa auto.

Cmentariile sunt închise