(video) Ambuteiaje kilometrice, duminică, lângă Peresecina. Două automobile s-au ciocnit frontal

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou caz ce demonstrează că nu se ține cont de regulile de deplasare în curbe periculoase. În după amiaza zilei de duminică, pe traseul R6 Chișinău-Orhei, în zona serpentinelor dintre Peresecina și Ivancea, s-a produs un accident rutier. În rezultat, până au fost eliminate toate obstacolele, traficul a fost dat peste cap, înregistrându-se ambuteiaje kilometrice.

Conform datelor IP Orhei, coliziunea a implicat un VW Polo și un Renault. Primul, condus spre Chișinău de un bărbat de 64 de ani, ar fi ieșit pe contrasens, acolo unde se deplasa regulamentar al doilea, spre Bălți, cu un șofer de 36 de ani la volan.

În urma accidentului rutier, bărbatul din Volkswagen și trei pasageri din Renault, o femeie de 34 de ani și doi minori de 5 și 8 ani, au fost transportați la Spitalul Raional din Orhei pentru acordarea ajutorului medical. Nimeni dintre șoferi nu fuseseră în stare de ebrietate.

Accident lângă Peresecina // FOTO: IP Orhei
Accident lângă Peresecina // FOTO: IP Orhei
VIDEO: Bernaz Ion

Vezi și: (video) Este necesară o mai bună pregătire?! Vezi cum un şofer de TIR a făcut accident lângă Peresecina

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise