Aplicația Waze este acum disponibilă în automobilul tău Volvo

Articol de: Volvo Moldova

Baza noastră de aplicații disponibile prin sistemul de infotainment s-a extins astăzi, odată ce aplicația Waze a devenit disponibilă pentru toate modelele Volvo cu Google încorporat!

Cele mai importante beneficii oferite de Waze, cum ar fi stabilirea rutei în timp real, navigația sau alertele, sunt accesibile după o singură configurare imediat ce ai descărcat aplicația din Google Play Store pe automobilul tău Volvo.

Indiferent cine conduce mașina și ce dispozitiv utilizează, navigarea cu Waze va putea fi accesată printr-un simplu gest!

Aplicația auto Waze te ajută să-ți simplifici călătoriile zilnice, evitând problemele care ar putea apărea ca și consecință a utilizării telefonului. Totodată, îți oferă acces la aceleași funcții excelente cu care te-ai obișnuit pe smartphone.

Perfect integrată în sistemul de infotainment al automobilelor Volvo, aplicația auto Waze folosește mai mult spațiu din ecranul central al interfeței Volvo cu care deja te-ai familiarizat, pentru a face navigarea mai confortabilă, afișând conținutul la nivelul privirii, mai mare și mai bine evidențiat.

„Continuăm să extindem oferta noastră de aplicații auto, pentru a aduce mai multe opțiuni și beneficii clienților noștri, permițându-le să-și personalizeze mașina. Suntem dedicați îmbunătățirii continue a experienței în automobilele Volvo prin dezvoltarea software-ului intern și prin colaborări.”

Erik Severinson, șeful global al programelor și strategiei operaționale pentru mașini noi

„Suntem încântați să anunțăm colaborarea noastră cu Volvo Cars, deoarece proprietarii automobilelor Volvo din întreaga lume pot accesa acum cele mai utile funcționalități de navigare în timp real, ghidare și alerte ale Waze prin intermediul sistemului de infotainment al mașinii. Afișarea funcțiilor Waze perfect integrate în mașină, fără a fi nevoie să conectezi telefonul, contribuie la o experiență de condus simplificată.”

Aron Di Castro, Director de marketing și parteneriate la Waze

Cu emulatorul Android oferit pe portalul pentru dezvoltatori Volvo Cars, cei de la Waze puteau dezvolta și testa aplicația pentru mașină virtual, alături de sistemul de infotainment din mașină. Această dublă testare a permis echipei să ofere o experiență de utilizator de înaltă calitate înainte de a fi lansată astăzi în mașinile clienților.

P.

Cmentariile sunt închise