AutoBlog.MD Street Show revine! Primele detalii despre expoziția celor mai tari mașini din Moldova

Doi ani în urmă, chiar în Piața Marii Adunări Naționale echipa AutoBlog.MD organiza prima ediție AutoBlog.MD Street Show. A fost un eveniment în cadrul căruia cei aproape 10.000 de spectatori au putut admira aproape 100 cele mai rare și exclusive automobile din Republica Moldova!

Evenimentul a fost un mare succes și ne propusesem să-l repetăm și în 2020, însă pandemia ne-a schimbat planurile!

Acum, chiar dacă virusul COVID-19 nu a fost nimicit în totalitate, ne-am propus totuși să organizăm a doua ediție AutoBlog.MD Street Show. Evenimentul urmează să aibă loc în septembrie 2021, iar detalii privind locul desfășurării și ziua exactă le vom anunța într-un alt articol în zilele următoare.

La fel, în zilele următoare vom începe să anunțăm și automobilele care urmează să participe la ediția din acest an! Însă cel puțin un exemplar cunoașteți deja care va fi – Porsche 718 Cayman GT4!

Bineînțeles, vom ține cont de toate recomandările medicilor din zilele când urmează să desfășurămAutoBlog.MD Street Show 2021 și ne propunem să organizăm evenimentul pentru ca toți să fim în maximă siguranță.

La fel ca și doi ani în urmă, ne propunem să adunăm într-un singur loc cele mai tari automobile din Republica Moldova! Vorbim despre mașini exclusive, retro, electrice, sport, proiecte curajoase, de ce nu şi mașini de intervenție specială, motociclete și multe altele!

Am ținut cont de experiența câștigată la prima ediție, astfel că vă promitem că a doua ediție va fi mai dinamică și mult mai interesantă pentru toți pasionații de automobile din țara noastră. Pregătim multe surprize pentru voi, concursuri cu premii, dar și un show de zile mari!

Aveți un automobil cu care ați dori să participați laAutoBlog.MD Street Show 2021?

Atunci vă îndemnăm să ne contactați cât mai curând pentru a vă rezerva un loc printre cele mai tari automobile din Moldova!

Pentru a expedia informații despre mașina pe care o aveți, inclusiv imagini foto sau video, vă invităm să ne trimiteți un email la adresa contact@autoblog.md sau să ne găsiți la numărul de telefon 060 939 939.

Cum a fost în 2019?

Ei bine, a fost super tare! Mii de oameni au venit să împartă cu noi pasiunea lor pentru automobile! Ne-am bucurat să vedem oameni de toate vârstele, fericiți că au ocazia să vadă mașinile expuse atunci în Piața Marii Adunări Naționale, indiferent că vorbim despre un Porsche 911 GT3 RS, un Cadillac produs în doar 20 de exemplare sau mașinile de intervenție ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență!

https://www.youtube.com/watch?v=MKsHFi3mUc8
Reportaj video AutoBlog.MD Street Show 2019

AutoBlog.MD Street Show 2019 – Galerie Foto #1 şi #2

Cmentariile sunt închise