AUTOVOT MOLDOVA 2018! Marea finală din categoria Maşini Premium: Volvo XC40 vs Volvo XC60!

Au rămas doar câteva ore până la finalul concursului AUTOVOT MOLDOVA 2018, desfăşurat pe AutoBlog.MD! Astăzi este a 31-a zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al 29-lea duel a scos față în față două modele importante care au luptat pentru titlul de a doua cea mai populară maşină premium din Moldova – Porsche Cayenne vs Toyota Land Cruiser Prado! A câştigat SUV-ul nipon cu un total de 34 de aprecieri, la limită faţă de cele 29 acordate SUV-ului german.

Pe parcursul zilei de ieri, dar şi astăzi, se duelează maşinile premium care au ajuns în marea finală a concursului AUTOVOT Moldova 2018 – Volvo XC40 şi Volvo XC60! Astfel, peste câteva ore vom afla care este cea mai populară maşină premium din ţara noastră în urma voturilor voastre! Paralel se duelează alte două maşini accesibile într-o mare finală.

În același timp, ca voturile să fie valabile este nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce se dă share la vot, numele Dvs va fi înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB vă îndemnăm să votați în cadrul fiecărui duel!

Partenerii AUTOVOT MOLDOVA 2018

Nu ne-ar fi reușit acest concurs fără partenerii care ne-au susținut cu organizarea AUTOVOT MOLDOVA 2018. Ne bucurăm să anunțăm că prima ediție este susținută de FELIX soluții de calitate pentru mașina Dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel și cosmetice auto) și compania LUKOIL Moldova, care ne susține mereu și la care alimentăm toate mașinile de test cu mare încredere!

Cmentariile sunt închise