Azi plus 58 bani, mâine plus 28. Cât va costa un litru de motorină standard miercuri, 19 octombrie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Carburanţii principali continuă să se scumpească şi mâine, 19 octombrie. Motorina standard este la un pas de a reveni din nou la nivelul de 29 de lei pentru un litru, preţul majorându-se cu alţi 28 de bani.

De cealaltă parte, preţul benzinei 95 creşte mai lent şi se va menţine la puţin peste 25 de lei pentru un litru.

Amintim! Dacă observaţi la panouri preţuri mai mari decât cele plafon pentru benzina 95 şi motorina standard, sesizaţi autoritățile sau expediaţi-ne un mesaj cu o probă foto/video ataşată.

Amintim că Platforma eCarburanţi permite identificarea staţiilor care comercializează cea mai ieftină benzină, motorină şi GPL din ţară, deci se pot găsi carburanţi la preţuri mai reduse decât cele plafon! Acum platforma există şi sub formă de aplicaţie mobilă!

Jucătorii de pe piaţa produselor petroliere din Republica Moldova, care au reţele de staţii de alimentare, nu au voie să afişeze la panou preţuri mai mari decât cele plafon stabilite de ANRE pentru principalele tipuri. Însă după posibilitate şi dorinţă ei pot vinde carburanții fie la acelaşi preţ, cel maximal calculat de ANRE, fie la unele mai mici.

Iată cum se formează preţurile la nivel internaţional:

Influența cotațiilor Brent și Platts asupra prețurilor la carburanți în Republica Moldova

Explicaţie: De ce este utilizată media Platts pentru ultimele 14 zile în stabilirea preţurilor la carburanţi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/