Ce ne pregăteşte Audi în 2018: Cinci modele absolut noi și o variantă sport pentru Q2

Compania germană Audi are de gând ca în 2018 să ne bucure cu mai multe noutăți. Potrivit planurilor, în următoarele 11 luni vom vedea noua și mult așteptata generație A6 și noul SUV coupe Q8.

Și asta nu este tot! Cele mai noi informații arată că vom fi martorii lansării noii generatii a modelului A1 Sportback, a crossover-ului Q3 și a sportivului SQ2, scrie IndiansAutoBlog.

FOTO: indianautosblog.com

Hatchback-ul compact A1 Sportback va rămâne fără versiunea cu trei uși, la fel ca modelul A3 şi va fi disponibil doar într-o versiune cu cinci uși. Micuțul va fi construit pe platforma modulară MQB (una care mai stă la baza noilor Audi TT și Q2), iar producția va fi transferată din Belgia la uzina SEAT din Martorell, Spania.

Din informații neoficiale știm că viitorul SQ2 va primi un motor turbo cu patru cilindri și un volum de 2.0 litri de pe Audi S3, care va produce aproximativ 300 CP şi 380 Nm.

Vezi şi: Randări auto: Iată cum ar putea arăta modelele Audi RS Q2, SQ2, Q4, RS Q5, Q6, Q8 sau RS Q8

Noua generație a modelului Audi Q3 de asemenea va fi construită pe platforma MQB, iar gama de propulsoare va fi alcătuită dintr-un motor de bază cu trei cilindri, unul turbo cu patru cilindri și o unitate de propulsie hibridă.

Vezi şi: (foto) Noul Audi Q3. Iată cum vor arăta farurile şi stopurile modelului produs în serie

Noul Audi Q3 – imagine de tip render

În 2018, Audi va prezenta și primul său SUV complet electric care va fi numit e-tron sportback. Prototipul acestuia cu 503 CP a fost arătat publicului în cadrul Salonului Auto de la Shanghai 2017.

Potrivit Automotive News, în țări ca Norvegia, Elveția, Belgia și Austria se pot face deja rezervări. Doar în Norvegia s-au strâns minim 5.000 a câte 2.000 de euro fiecare.

Vezi şi: Record de vânzări în 2017 pentru Audi! Iată câte maşini a realizat şi ce modele au preferat clienţii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/