Exclusiv: Noul BMW X7 a ajuns în Moldova! Avem primele poze

Noul BMW X7 este foarte aproape de debutul său în Republica Moldova. Deja la sfârșitul acestei săptămâni, cel mai mare SAV din gama bavarezilor va fi prezentat pe piața locală, însă până îl vom vedea în lumina reflectoarelor, avem primele poze cu exemplarele ajunse în Moldova.

Din acestea putem vedea că în urmă cu câteva ore în capitală au ajuns patru exemplare BMW X7. Alături de ele, mai este și noua Seria 7 facelift, cât și un exemplar BMW X5, model pe care l-am testat de curând în Austria.

În același timp noi am avut marele noroc să analizăm noul BMW X7 încă în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Los Angeles.

Vă reamintim că noul BMW X7 este cel mai mare Sports Activity Vehicle din gama bavarezilor și un răspuns direct al BMW pentru Mercedes-Benz GLS și Range Rover. Inginerii BMW bineînțeles au analizat foarte minuțios concurenții cu care vor lupta și au venit cu un model care propune nu doar un interior luxos, mult spațiu, dar și o ținută de drum foarte exemplară care le va place mult clienților.

Ce este de fapt un BMW X7? Aflaţi că nu este nici pe departe un simplu X5 alungit, ci o maşină complet nouă, foarte sigură, dar şi foarte puternică. La dispoziţie se pun pentru a fi instalate sub capotă atât motoare pe benzină, cât şi unele diesel, urmând să fie pregătită şi o variantă plug-in hybrid!

Mai adăugăm aici cel puţin o suspensie pneumatică cu amortizoare adaptive, tracţiune integrală xDrive sau trei rânduri de scaune, toate dotări standard, şi putem spune că acest mix este unul perfect. Multitudinea de opţiuni şi o aprofundare în ofertele BMW Individual pot face din acest SAV o adevărată limuzină, însă una cu gardă la sol de peste 300 de mm!

Revenim în curând cu un video dedicat primelor exemplare BMW X7 venite în Moldova.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/