in ,

(foto) 50 de modele Range Rover au fost adunate la o paradă pentru a marca 50 de ani de existenţă a seriei

Unul dintre evenimentele din programul Goodwood Speedweek, care se desfăşoară acum şi live, a fost o adunare unică a 50 de modele Range Rover diferite. Acestea au luat parte la o paradă în jurul Goodwood Motor Circuit pentru a sărbători 50 de ani de Range Rover.

Vom ataşa şi un clip video cu momentul, dacă va fi disponibil, însă până atunci vă propunem să vedeţi o galerie foto şi alte detalii.

Goodwood Speedweek 50 years Range Rover parade 2

Un amestec eclectic de Range Rover-uri din ultima jumătate de secol a format parada pentru a comemora aniversarea specială, de la maşini clasice originale până la o ambulanță modificată sau o autospecială 6×6 pentru stingerea incendiilor. 

Cel mai interesant este că parada a fost condusă în jurul celebrului circuit de două vehicule emblematice. Primul, un șasiu din 1969 ce poate fi condus, dezvoltat inițial pentru a permite inginerilor să monitorizeze suspensia și propulsorul pe teren accidentat, asigurându-se că Range Rover-ul este unul dintre cele mai capabile vehicule ale timpului său. Al doilea a fost chiar primul exemplar al ediţiei limitate Range Rover Fifty, produsă special pentru a marca festivitățile din acest an.

Toate cele patru generații de Range Rover au apărut în convoi și au inclus şi Beaver Bullet, maşina care a doborât 27 de recorduri de viteză în 1985, un exemplar Trans-American Expedition care a traversat impracticabilul Darien Gap în 1971 și un exemplar din 2004, folosit de poliția din Greater Manchester.

Toate SUV-urile au luat parte și la o formație dinamică complexă “50”, creând o imagine aeriană în mișcare spectaculoasă, coordonată de șoferi profesioniști și capturată cu o dronă. Toate cele 50 de vehicule și conducători auto au trebuit să se antreneze în timpul zilei pentru a naviga și poziționa cu precizie fiecare vehicul pentru a obține o imagine dintr-o singură dată.

GALERIE FOTO:

Iată lista tuturor maşinilor participante:

50 vehicles parade Range Rover scaled

Vezi şi: