(foto/video) Accident pe bulevardul Dacia. Un Audi S8 a ajuns din urmă un Land Cruiser Prado

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Conform unui martor, cauza accidentului ar fi viteza excesivă.


În această noapte, aproximativ la ora 1:00, Poliţia Capitalei a înregistrat un apel despre producerea unui accident de circulaţie pe bd. Dacia, în apropiere de intersecția cu strada Hristo Botev. Acolo un Audi S8 cu minimum 520 CP (dacă e versiune Plus are 605 CP) a intrat destul de puternic în spatele unui Toyota Land Cruiser Prado.

Spre deosebire de SUV, în autoturismul care este capabil de 305 km/h s-au declanşat toate pernele de aer. Cu siguranţă a avut de suferit motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri şi şasiul cu suspensia frontală, printre altele. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar detalii despre vârstele şoferilor implicați nu se cunosc deocamdată.

Curios sau nu, dar exact trei ani în urmă, în aceeaşi zi, un accident cu implicarea unui sedan sport similar a avut loc într-o intersecţie din apropiere!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/