(foto) Acum e chiar un hot-hatch! În Marea Britanie a apărut BMW-ul cu faţă de M2 şi spate de M140i

Apariție interesantă în Marea Britanie! Reprezentanţii unui magazin de accesorii au decis să facă un experiment prin a combina în mod inedit un BMW M140i F21 facelift cu un M2 F87 facelift, iar rezultatul face deja pe neaşteptate înconjurul lumii, prin intermediul presei auto inclusiv.

Ideea le-a venit după ce au avut clipe de nostalgie faţă de BMW Z3 M Coupe, în caroserie E36, pe care au şi etichetat-o sub forma unui hashtag într-o postare făcută pe Facebook.

Ceea ce a rezultat din combinaţie arată destul de atrăgător şi iată cum s-a procedat de fapt. Pe un BMW M140i s-au montat aripile frontale şi posterioare de pe un BMW M2 Coupe stricat. Au mai fost preluate farurile, grila de radiator, ambele bare de protecţie, pragurile laterale, roţile de mărimi 245/35 R19 și 265/35 R19, difuzorul cu terminaţiile de eşapament, oglinzile retrovizoare, scaunele şi alte câteva părţi componente despre care la moment nu se anunţă.

Cu toate acestea, creatorii proiectului se îndoiesc că există o nevoie de a muta şi motorul de pe vreun M2. O opțiune mai preferabilă este modificarea unităţii B58 de 3.0 litri, care produce 340 CP/500 Nm pe un standard M140i.

Şi în acest caz există mai multe opţiuni de la ateliere de tuning: un kit de la Litchfield care duce puterea la 456 CP și 597 Nm, un kit de la G-Power pentru 440 CP şi 590 Nm sau de la Manhart cu 435 CP şi 644 Nm.

În timp ce această mașină este în prezent unică, magazinul în cauză ar dori să facă şi să propună pe piaţă un astfel de kit de caroserie în viitor, astfel încât şi alți oameni să-şi poată transforma astfel maşinile. Preţul s-ar ridica la aproximativ 20.000 de lire sterline.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

https://autoblog.md/video-pentru-ca-bmw-nu-a-facut-un-m3-f81-touring-un-barbat-si-l-a-facut-singur-vezi-rezultatul/

https://autoblog.md/video-frankfurt-2019-premiera-mondiala-noul-bmw-alpina-b3-touring/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/