(foto) Alpine A110 primeşte două versiuni speciale după ce ediţia de start a fost rezervată complet

Două versiuni noi pentru Alpine A110 vor debuta în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Geneva. Modelul A110 Pure continuă abordarea minimalistă a ediției A110 Premiere, iar cel numit A110 Légende oferă un plus de confort și rafinament.

Alpine A110 Pure Legende Edition 0

Noile versiuni ale modelului A110 rămân în conformitate cu principiile atemporale ale mărcii Alpine: maşini de dimensiuni compacte, ușoare și foarte agile.

Ambele coupeuri au aceeași structură completă din aluminiu, motor montat transversal în faţa punţii din spate care livrează 252 de CP, cuplat printr-un ambreiaj umed la o cutie de viteze DCT cu 7 trepte, alături de o suspensie dublă în față și în spate.

Vezi şi: (video) Cel mai frumos automobil al anului 2017 a fost ales noul Alpine A110

Despre versiunea Pure, producătorul spune că este o versiune „uşurată” şi orientată spre şofer. Este destinată să-şi trăiască viaţa pe serpentine și să mențină abordarea minimalistă, dar de înaltă calitate a versiunii limitate Premiere Edition.

Alpine A110 Pure Legende Edition 2

Pe de altă parte, versiunea Légende adaugă mai mult rafinament și sofisticare pentru călătoriile de zi cu zi sau la distanțe lungi. Echipamentul standard include scaune uşoare Sabelt reglabile în 6 direcții, tapițerie completă din piele și finisaj interior lucios din fibră de carbon.

De asemenea, noul Alpine va putea fi vopsit în trei culori noi: Blanc Irisé, Bleu abysse sau Gris Tonnerre. Ediţia limitată Alpine A110 Premiere Edition avea un preţ de start în Europa de 58.500 de euro.

Vezi şi: (video) Începe producţia noului Alpine A110. Primele 1955 de maşini au fost deja rezervate

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/