(foto) BMW M2 by Manhart i-ar plăcea şi lui Jeremy Clarkson

Atelierul german Manhart Performance, cunoscut în întreaga lume pentru lucrările sale senzaţionale, a prezentat o galerie extinsă de imagini cu unul dintre cele mai interesante şi proaspete proiecte – BMW M2 Coupe.

Sportcarul bavarez compact a primit o mulţime de dotări exclusive, dar şi un motor modificat S55, capabil săs dezvolte 630 cai putere şi 750 Nm. Cifrele l-ar impresiona chiar şi pe renumitul Jeremy Clarkson, care a spus că M2 este cel mai bun BMW M pe care l-a condus vreodată.

Vezi şi: Jeremy Clarkson, în extaz. Care este cel mai bun BMW M pe care l-a condus vreodată

Manhart MH2 630 a fost pentru prima dată arătată în vara anului trecut. Maşina a fost construită pentru a marca 30 de ani de la înfiinţarea atelierului de tuning.

Vezi şi: (video) Atelierul Manhart marchează 30 de ani de existenţă cu un BMW M2 cu 630 CP

Coupeul a primit elemente aerodinamice din fibră de carbon M Performance, reprezentate de un difuzor, splitter şi eleron. Mai mult, automobilul “nebun” are şi o capotă ventilată.

Sportcarul cu 630 cai putere BMW M2 Coupe by Manhart s-a mai ales cu o suspensie Clubsport 3 de la KW şi nişte jante exclusive Manhart Concave ONE. Însă cel mai interesant se ascunde sub capotă!

Manhart MH2 630 este dotat cu un agregat S55, folosit pe aşa modele ca BMW M3 sau M4. Standard acesta produce 431 CP şi 550 Nm, iar ulterior cifrele au crescut până la 630 CP şi 750 Nm. Nici până în prezent caracteristicile dinamice nu sunt cunoscute.

Vezi şi: (foto) Varianta ideală de tuning pentru BMW M2: 540 de CP sub capotă

În habitaclul coupeului BMW M2 Coupe by Manhart se pot găsi scaune sport Recaro Sportster CS, foarte multă piele de calitate superioară şi Alcantara, dar şi inserţii din fibră de carbon care se regăseşte în cantităţi enorme şi sub capotă.

Caroseria este vopsită în culoarea disponibilă în catalagul BMW Individual – Sunburst Gold Metallic.

Jantele îi măsoară 19 inci, iar după acestea se ascund etriere aurii ale sistemului de frânare. Apropo, frânele sunt carbono-ceramice, iar sistemul de evacuare sport are terminaţii din carbon cu un diametru de 90 mm.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW M2 pe Hungaroring

După cum am scris şi anterior, doar cinci astfel de maşini vor fi construite. Preţul va depăşi 100.000 de euro pentru fiecare!

Vezi şi: (foto/video) Incredibil: BMW Seria 2 Coupe cu 820 de cai putere!

Sursă: GTspirit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/