(foto) Ce a anunţat Bentley exact cu o zi înainte de prezentarea noului Mercedes-Maybach GLS

Cunoscând la sigur despre pregătirea celor de la Mercedes-Benz de introducerea unui rival direct pentru Bentayga, sub forma noului Mercedes-Maybach GLS, britanicii nu au stat mult pe gânduri şi au făcut câteva anunţuri exact înainte cu o zi de prezentarea modelului german.

În mare parte acestea se referă la disponibilitatea unor opţiuni noi şi mai rar găsite în segmentul SUV-urilor din categoria premium superioară şi de lux.

Aşadar, primul SUV Bentley va putea fi comandat de-acum şi la nivel internaţional nu doar standard cu cinci locuri pentru pasageri (două faţă + o banchetă spate), ci şi într-un format cu doar patru locuri cu patru scaune individuale, aşa cum se găseşte şi în noul rival.

De asemenea, modelul va putea fi comandat şi cu şapte locuri la necesitate, plus două pe un al treilea rând, deşi acolo vor putea sta doar nişte copii mici şi cuminţi care nu vor sta să bată cu picioarele în scaunele tapiţate cu piele. Apropo, anterior un habitaclu cu şapte locuri pentru Bentayga era o opţiune disponibilă exclusiv pe piaţa din Federaţia Rusă încă de la început de 2017!

Opțiunile flexibile de locuri fac din Bentayga cea mai practică mașină de lux pe care Bentley a construit-o vreodată. Destul de mare pentru a transporta o familie formată din până la șapte persoane, de asemenea, are capacitatea de a “înghiți” o cantitate de bagaje când este necesar, fără a compromite vreodată experiența extraordinară de călătorie pentru care maşinile Bentley sunt renumite că oferă.

Între timp, configurația disponibilă cu patru scaune înseamnă că Bentayga îşi poate dubla caracterul şi poate fi utilizată şi ca o limuzină de lux.

Vezi neapărat: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

Atât versiunea Bentayga V8, cât și Speed, ​​sunt disponibile cu opțiuni de cabină cu patru sau șapte locuri, în timp ce versiunea Bentayga Hybrid poate avea opţional doar patru locuri. În această configurație din urmă oferă un spațiu îmbunătățit pentru relaxare, divertisment sau muncă în mișcare.

Modelul cu două scaune individuale spate pune la dispoziţia celor doi pasageri practic toate funcţiile similare pe care le pot avea cele din faţă: reglare electrică pe 12 căi, încălzire, ventilare şi chiar masaj. Masajul pentru scaunele spate individuale este o dotare exclusivistă printre SUV-uri şi doar foarte puţine modele o pot avea (se oferă şi pentru noul model Maybach, standard).

Între cele două scaune va exista mereu o consolă centrală care oferă spațiu de stocare suplimentar şi porturi USB cu funcţie de încărcare a dispozitivelor mobile, iar după ele un perete acoperit cu piele matlasată şi frumos ornamentat pentru a separa cabina de zona portbagajului.

Configurația spațioasă oferă, de asemenea, o listă suplimentară de opțiuni individuale, cum ar fi: sistem multimedia pentru pasagerii spate Bentley Rear Entertainment, căști Bluetooth, mese de picnic pliabile și individuale, un suport pentru pahare cu funcţie de a răcori băuturile – Cooler Mulliner-Consoles Drinks Cooler, etc.

Vezi şi: (foto) Şapte maşini de lux care au scaune individuale spate şi pot fi văzute şi în Chişinău

Formatul practic și luxos cu șapte locuri oferă versatilitate maximă pentru transportul de pasageri în plus. Al treilea rând de scaune poate fi rabatat electronic printr-o simplă apăsare de buton, pentru a oferi o capacitate maximă pentru bagaje, în timp ce rândul din mijloc se rabatează manual pentru a fi ușor accesat. Şi într-o astfel de maşină Bentley Rear Entertainment este de disponibil ca opțiune.

Frumos lucrată manual, cabina exclusivă folosește cele mai rafinate materiale, de la inserţii din lemn rar și fibre de carbon lucioase, până la cele mai fine garnituri de piele cusute manual. Această atenție inegalabilă asupra detaliilor se găsește absolut pe toate modelele mărcii britanice.

În Marea Britanie, preţul de start al unui Bentley Bentayga porneşte de la aproximativ 135.000 de lire sterline.

Vezi şi: Imagini care îţi taie răsuflarea. Cum arată o expediţie doar cu maşini Bentley Bentayga prin Islanda

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/