(foto) Cel mai probabil, BMW X7 facelift va avea faţa noilor X8 şi Seria 7

În mod evident, nici timpul şi nici pandemia de COVID-19 nu sunt piedici majore în ceea ce priveşte dezvoltarea de automobile noi sau actualizate. Nu şi pentru producătorii auto de talie grea, care au foarte mulţi angajaţi, dar şi destul de multe modele în gamă de care trebuie să aibă grijă.

Deşi modelul BMW X7 este unul relativ nou lansat, practic imediat după acest eveniment s-a purces la pregătirea facelift-ului. Tradiţional şi cel mai des principiu folosit în acest sens este o actualizare majoră o dată la patru ani în cadrul unei generaţii care există pe piaţă de regulă timp de opt ani.

Astfel, dacă X7 şi-a marcat premiera mondială în octombrie 2018 şi cea europeană în martie 2019, atunci facelift-ul este aşteptat spre sfârşitul lui 2021 sau în anul 2022.

În această ordine de idei aflaţi că prototipuri ale modelului BMW X7 facelift au început să-şi facă apariţia pe drumurile publice din Europa. Primele fotografii spion ne sugerează despre faptul că modificările pe plan extern vor afecta faţa şi spatele SUV-ului, dar cele mai semnificate transformări le va purta anume partea frontală.

Şi surpriză: cel mai probabil faţa lui X7 va suferi o operaţie estetică pentru a se potrivi cu cele ale altor două modele vârf de gamă care urmează să apară. Prototipurile noilor BMW X8 şi noua generaţie Seria 7 au fost văzute la teste într-un format similar al poziţionării farurilor, mult mai jos decât este în prezent pe X7 sau Seria 7.

Iată cum şi-au imaginat colegii de la Kolesa asta, pe baza fotografiilor spion.

Încă două noutăţi pe care le va aduce X7 facelift ar fi o motorizare plug-in hybrid, dar şi o nouă versiune a sistemului multimedia sau poate chiar cel anunţat pe noul BMW iX.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-test-drive-am-condus-noul-bmw-x7-m50d/

Cmentariile sunt închise