(foto) Chișinău: Noaptea trecută, într-o mașină de poliție un șofer a ”scăpat” un tenculeț de bani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noaptea trecută, pe strada Varnița din Chișinău, un echipaj INSP a depistat un bărbat de 30 de ani care se deplasa haotic cu un Mercedes. A fost tras pe dreapta și s-a adeverit presupunerea că era beat. Testul cu aparatul Drager a arătat o concentrație de 0.75 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Noaptea trecută, pe strada Varnița din Chișinău, un echipaj INSP a depistat un bărbat de 30 de ani care se deplasa haotic cu un Mercedes

Conform INSP, pentru a nu fi documentat, bărbatul a lăsat în automobilul de serviciu al poliției nu una și nici vreo două-trei, ci peste 20 de bancnote. Suma totală constituie 5000 de lei.

Chiar dacă șoferul a fost atenționat de mai multe ori că poartă răspundere penală pentru darea de mită, bărbatul totuși a lăsat banii în automobil.

Mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială de la periferia orașului Chișinău. La fața locului a fost solicitată grupa de documentare.

Șoferul vinovat urmează a fi cercetat penal pentru corupere activă, dar și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Noaptea trecută, pe strada Varnița din Chișinău, un echipaj INSP a depistat un bărbat de 30 de ani care se deplasa haotic cu un Mercedes

Poliția amintește participanților la traficul rutier că trebuie să fie integri și să respecte prevederile legale!

Vezi și: (video) SPIA a inițiat un control după ce s-ar fi surprins o dare de mită în centrul Chișinăului

Cmentariile sunt închise