(foto) Felicitarea primită de mai mulţi jurnalişti de la VW. Acum un an la fel anunţa despre o viitoare premieră

Volkswagen a trimis mai multor jurnalişti fideli din occident o felicitare de Crăciun, care conţine formele din profil a unei noi maşini electrice. Aparent, ar putea debuta la Salonul Auto de la Geneva în calitate de concept, iar modelul de serie care va urma se va transforma în cel mai ieftin membru al noii familii ID.

Interesant este că Volkswagen a folosit deja un astfel de teaser: în același mod în 2018, cu ajutorul unei felicitări, producătorul german a arătat prima imagine a showcar-ului ID. BUGGY.

Cu toate acestea, un model de serie pe baza lui încă nu s-a anunţat, apariţia sa fiind mai mult o dovadă a modularităţii platformei electrice MEB, dar noul produs are șanse mult mai mari de a deveni realitate.

Potrivit informaţiilor preliminare, hatchback-ul subcompact va deveni cel mai accesibil din gamă și va costa până la 20.000 de euro. Pentru comparație, prețul de start al noului ID.3 este de aproximativ 30.000 de euro.

Noua mașină electrică Volkswagen va fi primul născut al platformei MEB Entry, o versiune simplificată a celei MEB standard. În dimensiune, va fi comparabil cu modelul e-up!, adică se va întinde pe o lungime care nu va depăşi patru metri.

Mașina electrică compactă se va adresa mai mult locuitorilor de oraşe mari, a căror deplasări zilnice depăşesc rareori distanţa de 25 de kilometri și va fi cel mai probabil echipată cu o baterie care îi va permite să parcurgă fără reîncărcare în total până la 250 de km.

FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul VW ID.3 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Incredibil! Anunţul de ultimă oră făcut de marca Volkswagen

(foto) O nouă viaţă pentru modelele clasice VW, dar şi Porsche! Primul exemplu – Volkswagen e-Kafer

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/