(foto) Ford şi-a actualizat concurentul lui Porsche 911 GT3 RS în stilul noului GT500

Da, şi Ford Mustang are o versiune specială care este setată specific pentru a fi condusă mai mult pe circuite, chiar dacă poate rula liber şi pe drumurile publice. Acelaşi principiu a fost folosit şi pentru Porsche 911 GT3 RS pe care l-am testat recent, deşi sunt două automobile rivale, dar complet diferite.

Modelul Mustang Shelby GT350R este făcut pe baza lui GT350 și pentru că a fost lansat în 2016, acum, la jumătatea vieţii actualei generaţii, a primit o serie de îmbunătăţiri, deşi despre un facelift complex nu este vorba. Aflăm despre chiar mai multe dintre ele, asta deoarece GT350R a fost modernizat separat de GT350.

Sub capotă, motorul Voodoo V8 natural aspirat de 5.2 litri (533 CP/582 Nm) și cutia de viteze mecanică Tremec cu şase rapoarte au rămas intacte.

Partea frontală a maşinii cu prefix Shelby nu a fost schimbată cum s-a făcut pentru modelul obişnuit Mustang pentru că acest lucru necesită, după cum afirmă Ford, o remodelare complexă şi un sistem de răcire recalibrat cu atenţie. Totuşi, singura modificare la faţa coupeului se prezintă printr-un splitter de dimensiuni mai mari.

Modelul din gama anului 2020 va fi dotat cu o nouă suspensie pe puntea din faţă, una preluată direct de la noul Mustang Shelby GT500. De asemenea, creatorii au dotat GT350R cu o nouă coloană de direcţie şi o nouă servodirecţie electrică, toate care ar trebui să-l facă mai ascultător şi mai precis în control.

Ca și anterior, versiunea GT350R este oferită standard cu un spoiler masiv, un set de jante din fibră de carbon şi fără nişte scaune spate. Pentru o mai mare reducere de greutate s-a renunţat şi la rezonatoarele din eşapament, beneficiul fiind şi un sunet mai clar generat.

Pentru clienţii care caută mai mult confort într-o astfel de maşină se pune la dispoziţie un Technology Package care include un sistem audio B&O premium cu 12 difuzoare, Blind Spot Information System cu funcţie Cross-Traffic Alert, proiectoare Cobra Puddle Lamps şi sistem de navigaţie controlat vocal.

Opţiuni de personalizare mai includ etrieri vopsiţi în culoare roşie, dungi longitudinale pe caroserie, insigne GT350R şi patru culori noi pentru caroserie: Grabber Lime, Twister Orange, Iconic Silver şi Red Hot Metallic.

În SUA, un Ford Mustang Shelby GT350R costă acum cel puțin 67.000 de dolari, dar după modernizare prețul va crește uşor. Vânzările maşinii din gama anului 2020 vor începe din această toamnă.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/