(foto) Genesis pregăteşte un concurent pentru Mercedes-Benz GLE şi BMW X6. Iată-i conceptul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Genesis are să prezinte public la Salonul Auto Internaţional de la New York, care îşi va deschide uşile din ziua de vineri, 7 aprilie, o nouă maşină care este practic gata de producţie, însă poartă deocamdată un statut de concept. Actualul Genesis GV80 va exista şi într-o variantă coupe!

Genesis şi-a format deja o gamă de modele care au ocupat cele mai importante segmente ale pieței premium. Iar acum, directorul de creație al companiei, Luc Donckerwolke, a spus că a venit timpul pentru mașini mai emoționante și temperamentale, dar şi pentru explorarea unor noi nişe.

Crossoverul portocaliu strălucitor, care se doreşte a fi un concurent mai accesibil pentru Mercedes-Benz GLE Coupe şi BMW X6, nu diferă de GV80 numai prin designul posterior, apropo inspirat cu acel ducktail de conceptul Genesis X Speedium Coupe

Conceptul are bare de protecție diferite, benzi LED mai subţiri pentru faruri şi stopuri, o grilă de radiator cu o plasă diferite şi o serie de noi prize de aer pentru o răcire mai eficientă a motorului şi frânelor. Acoperişul este realizat din fibră de carbon şi, cel mai probabil, va exista pe modelul de serie: nu de alta, dar spre deosebire de unul din oţel, cel din carbon coboară centrul de greutate al mașinii.

Interiorul conceptului are patru scaune sport separate, a căror carcasă este realizată la fel din fibră de carbon. Există un nou volan cu trei spițe, tapițerie combinată şi multe cusături decorative atractive. Încă un lucru ce demonstrează accentul pe sportivitate este un set de bare din oţel, montat după scaunele din al doilea rând pentru a întări caroseria (puţin probabil să fie oferite pe maşina de producţie).

Informaţii despre ce are sub capotă nu există, însă se menţionează că foloseşte o platformă cu tracţiune spate. Dar, cu siguranţă, noul GV80 Coupe va avea să ofere cel mai puternic motor din portofoliul Genesis, asta dacă nu va fi modificat pentru a fi mai potent. Este vorba despre unitatea V6 T-GDI de 3.5 litri cu 380 CP/530 Nm).

Data premierei modelului de serie nu a fost stabilită, însă este aşteptată înainte de sfârşitul lui 2023.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/