(foto) Hyundai i40 a suferit un mini facelift în Coreea de Sud. Modelul urmează să ajungă şi în Europa

Hyundai a actualizat minor modelul i40 de pe piaţa Coreei de Sud. Oficial în Republica Moldova nu este vândut, însă în unele state europene mai este disponibil, populară fiindu-i varianta break.

Sedanul şi breakul au primit o grilă actualizată Cascading Grille în stilul ultimelor modele din gamă, noi modele de jante, bare de protecţie modificate.

În habitaclu este disponibilă o nouă tapiţerie pentru scaune şi materiale decorative de o calitate mai bună, sistem multimedia cu navigaţie, ecran de 7 inci şi suport Apple CarPlay, comenzi de memorie pentru scaunul şoferului, comenzi pe volan pentru cruise control, frână de mână acţionată prin buton şi funcţie Auto Hold, senzori de parcare spate, etc.

La capitolul asistenţă şi protecţie, automobilul este dotat cu un sistem actualizat pentru prevenirea coliziunilor frontale cu menţinere automată a distanţei faţă de maşina care se deplasează înainte; sistem de avertizare în cazul unei frânări de urgenţă ESS; airbag pentru genunchii şoferului: sistem de monitorizare a benzii de rulare şi avertizare în cazul ieşirii din aceasta; sistem de comutare automată a luminilor de drum cu cele de întâlnire.

Printre alte dotări care se vor regăsi pe model se numără: un volan şi banchetă spate încălzite, scaune frontale ventilate, sistem de climatizare automată în două zone, un panou de bord cu grafică actualizată, o cameră video spate şi altele.

Pe piaţa din Coreea de Sud modelul i40 este disponibil cu un singur motor GDI natural aspirat de 2.0 litri, care produce 166 de CP şi este cuplat la o transmisie automată cu şase trepte. Preţurile pentru modelul actualizat variază între 24.000 şi 27.000 de dolari.

Maşinile împrospătate ar trebui să ajungă şi în Europa până la sfârşitul anului. Aici gama de motoare va fi mai variată, inclusiv cu unităţi diesel care corespund ultimelor standarde Euro 6.

Vezi şi: Triplă premieră Hyundai în Moldova! Cât costă noul Santa Fe, IONIQ Electric şi H-1 facelift

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/