(foto) Mai multe supercaruri din colecţia lui Ion Ţiriac au fost aduse pe Transfăgărășan

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

E frumos afară şi sezonul de turism pe Transfăgărășan este în toi. Vremea bună a făcut posibilă şi mutarea câtorva automobile foarte scumpe din Ţiriac Collection pe unul dintre cele mai pitoreşti, dar şi periculoase drumuri montane de pe planetă.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care maşinile, unele dintre care de milioane de euro, au ajuns la mare altitudine, însă nu se exclude realizarea unui reportaj televizat de către colegi de-ai noştri de la Bucureşti, care anterior au mai avut acces la unele modele din galeria omului de afaceri român, ori a unui spot publicitar personal al colecției.

Conform unor fotografii disponibile în spaţiul online, pe Transfăgărășan a fost adus cel puţin un Ferrari Monza SP2 din 2020, un Ferrari LaFerrari din 2014, un Ferrari 812 Superfast din 2019, un Porsche 911 GT2 RS de ultimă generaţie din 2017, un Porsche 918 Spyder din 2015 şi un rar Mercedes-Benz SLR Stirling Moss din 2011, un microcar Messerschmitt KR 200 din 1962 şi un model american cu un profil asemănător unui vechi Dodge Charger.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/