(foto/video) Mansory a modificat noul Maserati MC20 pentru a fi mai impresionant

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mansory prezintă un program de tuning în toată regula pentru noul Maserati MC20. Acesta este numit First Edition şi atrăgător pentru instalare, însă ar trebui să coste cât aproape maşina în sine!

Este valabil şi un soft kit pentru aplicare, cu mai puţine elemente de caroserie şi un look mai temperat, însă Mansory spune că mai urmează a fi lansate câteva derivate pentru că există un interes din partea clienţilor.

Ce propune atelierul în:

  • Modificate sunt aproape toate panourile de caroserie. Noi sunt barele de protecţie, capota, capacul motorului, aripile, pragurile laterale şi altele. Chiar şi portierele sunt reproduse din fibră de carbon fabricată cu forţele proprii, fiind parţial vopsite. Alternativ unei buze posterioare, o aripă spate impresionantă și un difuzor dublu complet nou dezvoltat, cu lumină de frână centrală, măresc forța de apăsare a maşinii.
  • Eşapamentul modificat de înaltă performanţă are acum patru terminaţii în loc de două. Împreună cu un chip tuning, puterea motorului V6 biturbo de 3.0 litri a fost mărită de la 630 CP şi 730 Nm până la 720 CP şi 850 Nm. Cu noile forţe poate realiza 0-100 km/h în 2.7 secunde (-0.2) şi atinge maximum 330 km/h (+5).
  • Alături de componente de suspensie nou dezvoltate și adaptate, se montează jante de model FV.5 sau oricare altele la alegere. Aceste jante forjate, realizate dintr-o bucată, nou proiectate și ultra-ușoare, cu mărimi de 9.5×21 și 12×22 inchi, sunt acoperite cu anvelope de înaltă performanță în dimensiunile 255/30 R21 (VA) și 335/25 R22 (HA).
  • Interiorul este liber selectabil și configurabil de către client. În cazul vehiculului prezentat, este finisat în trei tonuri: galben, alb și negru. Culorile drapelului italian sunt reflectate sub forma unei dungi centrale pe scaunele sport și pe tavan. Cabina este amenajată în întregime din piele fină și moale, îndeplinind cele mai înalte standarde de manoperă și atenție la detalii. Chiar şi întregul spațiu pentru picioare și covorașele însoțitoare sunt, de asemenea, din piele și în culori coordonate cu restul interiorului.
  • Oriunde nu este folosită piele (sau nu este destinată a fi folosită), interiorul este rafinat selectiv cu carbon. Un volan sport MANSORY din piele și mai multe sigle MANSORY brodate cu precizie completează elegant rafinamentul complet.

Un program de tuning este în pregătire şi pentru Maserati MC20 Cielo, însă bodykitul exterior va fi diferit.

GALERIE FOTO:

Notă: Poate veţi observa că drapelul italian de la exterior nu ar fi aranjat uniform, în linie dreaptă ideală, pe panourile de caroserie. În realitate, fotografiile prezintă aceste devieri vizuale din cauza unghiurilor din care s-a fotografiat maşina.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/