(foto) Mercedes-Benz Aesthetics A prefigurează viitorul A-Class sedan, dar şi designul altor 7 modele

(update) O parte a echipei AutoBlog.MD se află în aceste zile la biroul Mercedes-Benz din Sindelfingen. Curând vom veni cu un reportaj mai detaliat despre Aesthetics A şi planurile de viitor ale companiei.


Compania Mercedes-Benz a prezentat o sculptură pe care a numit-o Aesthetics A, creată pentru a demonstra noua direcţie a designului, care în următorii trei ani va sta la baza a opt modele compacte din gama mărcii germane.

Printre acestea se numără modelele A şi B-Class, dar şi urmaşii CLA, CLA Shooting Brake şi GLA (plus variaţii ale acestora).

Vezi şi: (foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Mercedes-Benz GLA-Class facelift

Una din caracteristicile esenţiale ale designului noilor modele compacte Mercedes va fi o grilă impunătoare a radiatorului, care va avea linii verticale, numită Panamericana. Aceasta va fi asemănătoare cu cea folosită pe supercarul AMG GT R şi pe modelul sportiv clasic 300 SL Panamericana, de la care a şi fost moştenită denumirea acestui element.

Vezi şi: (foto/video) Premieră la Goodwood: Mercedes-AMG GT R

Mai mult, automobilele viitoare vor avea o capotă agresivă cu nişte linii longitudinale care vor ieşi semnificativ în evidenţă.

Între timp, părţile laterale vor rămâne mai “curate”, fără multe linii complicate. Va fi doar una care se va întinde pe tot corpul maşinii, începând de la grila radiatorului şi terminându-se în zona stopurilor.

Pe lângă modelele enumerate mai sus, Aesthetics A face referire la noul sedan A-Class. Acesta va fi construit pe platforma modulară MFA şi va concura cu versiune cu patru uşi ale Audi A3 şi BMW Seria 1.

De asemenea, pe baza acestui şasiu se va construi şi un crossover care va fi asemănător la dimensiuni cu B-Class, însă va ocupa o treaptă mai superioară faţă de GLA.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/