(foto) Noua Mazda CX-5 facelift a ieşit la iveală înainte de premieră

Ministerul chinez al Industriei și Tehnologiei Informației a certificat noua Mazda CX-5 facelift, iar cu documentele necesare a publicat şi câteva imagini cu maşina. Modelul ar putea debuta până la sfârșitul lui 2021 şi va avea un design exterior şi interior revizuit, dar şi noi echipamente.

Având în vedere stilul general al caroseriei, Mazda CX-5 va primi o serie de noi componente în termeni de design. Acestea includ, de exemplu, o grilă de radiator cu textură alternativă, bare de protecţie revizuite, noi faruri şi stopuri, noi modele de jante (de 19 inci sunt în imagini).

Ce s-a schimbat la interior nu se cunoaşte la moment, însă cel puţin un ecran mai mare şi tactil al sistemului multimedia este de aşteptat, împreună cu mai multe funcționalități online şi de integrare cu smartphone-urile.

Maşina măsoară 4.575 x 1.842 x 1.685 mm, în timp ce ampatamentul îi constituie 2.7 metri. Se pot observa creşteri uşoare în mărimi, mai ales în lungime, cu tocmai 25 de mm, probabil din cauza noilor bare de protecţie.

Pe piața locală, chineză, Mazda CX-5 va continua să existe cu două motoare natural aspirate de 2.0 și 2.5 litri, cu 155 și 196 CP.

Cel mai probabil, acesta este ultimul restyling al modelului înainte de o schimbare radicală de concept. Se așteaptă ca noua generație CX-5 să treacă pe o nouă platformă cu tracțiune spate și motoare special concepute cu șase cilindri. Nu se știe când va avea loc exact schimbarea, însă prototipurile de teste timpurii au ieşit deja în teren.

Vezi şi: (foto) CX-50, tu eşti? Prototipul unui nou SUV Mazda a fost surprins la teste pe drumuri publice

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/